onsdag 8. juli 2009

I need som fine wine, and you, you need to be nicer

I røynda hadde jeg planer om å fortelle at jeg har vært på fisketur med farfar. @ vi dro opp 21 steikbare ørret på et par timer, jeg slo han i casino og åssen detta var siste gang jeg gikk i fjellet i haremsbukser (er du klar over hvor små skritt du får tatt i sånne bukser?).

Jeg gidder ikke det. Jeg er i pissdårlig humør, og sku ønske jeg var en hardrocker. Da sku jeg dælja gitaren i gølvet, drikki meg riv rav dritings og røyka strå. Jeg sku pokkern meg malt meg svart i trynet og syngi med sånn fææl fæl stemme om hvor mye jeg hater alt samma. Også skulle alle bedt meg om autograf og syns at jeg var den kuleste i hele verden. Etterpå sku jeg fått masse kjeft uten at det berørte meg i tåa en gang. Det hadde vært rått.. Hadde jeg vært hardrocker sku jeg satt på cd'n min nå. Heldigvis har jeg kassegitaren - jeg kan klimpre fra den store barnesangboka til et glass mjølk. Det rocker, om ikke hard.

Takk for at du hørte på, jeg føler meg bedre. Daa kan jeg kanskje fortelle om at jeg har vært på fisketur, og dratt opp 21 fisk på et par timer!
Look at that table - it's nearly filled with this absolutely delicious fish called salmo trutta. It's amazing. Can't wait to get a bite of that table.
Aah, den eldre generasjon beundrer en av våre dagers mest benyttede oppfinnelse: bilen! Et 12sylindra mirakel med direkte bensininnsprøyting, 2 speedometre, radar, roterende vindmåler, blodbank med både minus, pluss og gange og startsveiv inne i førerhuset. Ikke vær beskjeden (don't be the message), ta en kikk du også.
Hjertelig hilsen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar